Jídelníček
pondělí 13. 5.
polévka:
česnečka
hlavní jídlo:
přírodní rybka na másle, brambor, broskvový kompot
úterý 14. 5.
polévka:
hrstková
hlavní jídlo:
dukátové buchtičky s krémem, ovoce
středa 15. 5.
polévka:
zeleninový vývar, bulgur
hlavní jídlo:
krůtí maso na rajčatech a paprikách, těstoviny
čtvrtek 16. 5.
polévka:
drůbeží s vaječnými noky
hlavní jídlo:
sekaná svíčková na smetaně, knedlík
pátek 17. 5.
polévka:
brokolicová
hlavní jídlo:
zapečené brambory s kuřecím masem, zeleninou a sýrem
Tabulka s alergeny
1 obilniny obsahující lepek
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
6 sója, sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši